Investiții

Strategia Krka pentru dezvoltarea propriilor branduri farmaceutice generice este susținută prin investiții în capacitatea de cercetare și dezvoltare cât și în propriile centre de producție și de distribuție Krka din întreaga lume.

Investiții

Cel mai important rezultat al investițiilor majore în ultimul deceniu a fost facilitatea unor  forme moderne de dozare solide, cum ar fi fabrica Notol. Fabrica are un sistem de producție închis, cu un flux de producție vertical, automatizat, management susținut de  calculator și cu transport automat intern. Acest lucru asigură cel mai înalt nivel de securitate a produselor și de protecție a angajaților. Strategia Krka pentru dezvoltarea propriului brand  farmaceutic generic se realizează prin investiții în capacitatea de cercetare și dezvoltare și propriile centre de producție și de distribuție Krka din întreaga lume.

Investiția în fabrica Sinteza 4 sprijină modelul de producție integrat pe verticală, care controlează întregul proces de dezvoltare a materiilor prime și a produselor finale. Fabrica este una dintre cele mai mari de acest gen din Europa și a fost construită în conformitate cu cele mai noi soluții tehnice, GMP și cele mai stricte standarde europene de sănătate și siguranță pentru oameni și mediul înconjurător.

Noua fabrica de sinteză chimică, care produce API-uri pentru propriile branduri Krka, asigură o supraveghere completă a ingredientelor farmaceutice care constituie cea mai importantă parte din medicament.

Krka implementează  numeroase proiecte pentru producerea de produse finite și materii prime cât și modernizarea infrastructurii pentru a oferi sprijin de înaltă calitate pentru funcționarea întregului grup.