Tehnici analitice și de cercetare

Efectuăm cercetări și evaluări analitice pe parcursul dezvoltării unui produs pentru a ne asigura că medicamentele noastre reflectă cele mai înalte standarde de calitate. Aplicăm aceleași standarde de calitate pentru întregul nostru proces de dezvoltare, de la ingredientele brute la produsele finite.

Metodele analitice rezultate din propriile noastre inovații și cunoștințe se află în centrul dezvoltării și al ciclului de viață ulterior al ingredientelor farmaceutice active (API) și al produselor finite. Acestea ne ajută să obținem informații esențiale pentru dezvoltare și controlul calității. Le folosim pentru a asigura calitatea tuturor materiilor prime, a produselor de volum, intermediare și finite în toate fazele de cercetare, dezvoltare și de producție, precum și pentru a demonstra calitatea atunci când un produs este lansat pe piață.

Ne actualizăm în permanență cunoștințele analitice și introducem diverse tehnici și metodologii analitice noi, o parte integrantă a acestui proces incluzând cooperarea cu institute, universități și companii specializate.

Tehnicile analitice moderne ne ajută să dezvoltăm cele mai avansate produse generice cu valoare adăugată, acestea reprezentând produsele cu care intrăm pe piețe ca prim producător de medicamente generice. Producem medicamente comparabile cu cele originale din multe puncte de vedere ce țin de calitate, adesea chiar depășindu-le.

Analizne tehnike in raziskave

Tehnici analitice de ultimă generație

Echipamentele noastre de ultimă generație ne permit să folosim tehnici analitice avansate care susțin cele mai solicitante proiecte de dezvoltare. Putem determina și evalua parametri importanți definitorii privind siguranța, calitatea și eficiența produselor noastre.

Folosind evaluarea in vitro a eliberării ingredientelor farmaceutice active (API), asigurăm eliberare adecvată in vivo, precum și un grad optim de acțiune a medicamentelor noastre. Analizele microscopice și spectroscopice ne oferă o viziune amănunțită cu privire la esența medicamentului produs la nivel nanometric, permițându-ne să observăm fiecare element în parte ce formează produsele noastre. Folosind cele mai moderne tehnici cromatografice, putem acoperi întreg spectrul de ordine de marime, de la determinarea conținutului ingredientelor farmaceutice active și până la detectarea impurităților și urmelor la nivel de părți per miliard. Concentrațiile ingredientelor farmaceutice active în materiale biologice sunt evaluate în cadrul unui laborator bioanalitic modern.

Menținem cele mai stricte marje de siguranță pentru a ne asigura că ingredientele noastre farmaceutice active, precum și produsele finite sunt de cea mai înaltă puritate . Respectăm toate recomandările internaționale și utilizăm cunoștințele experților noștri, care au ani întregi de experiență în acest domeniu. Având în vedere aspectele de ordin etic ce țin de dezvoltarea produselor farmaceutice, realizăm analize in silico și in vitro și, în acest fel, evităm studiile pe animale (studii toxicologice in vivo).

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

SUSTENABILITATE

Ne putem considera de succes doar atunci când succesul nostru are un impact pozitiv asupra mediului și a comunității.

Afișează mai mult

DESPRE NOI

Ne consolidăm continuu poziția ca una dintre cele mai importante companii farmaceutice generice din lume.

Afișează mai mult

ANGAJARE

Suntem umăr la umăr pentru a promova un mediu construit pe încredere reciprocă, respect, cooperare și învățare pe tot parcursul vieții.

Afișează mai mult