Producem medicamente testate clinic. Studiile de bioechivalență reprezintă una dintre etapele esențiale aferente procesului de punere pe piață. Totul pornește de la prototipuri create prin cercetare și dezvoltare până la utilizarea în tratamente a medicamentelor adecvate.

Prin măsurarea concentrației plasmatice a ingredientelor active, aceste studii confirmă bioechivalența medicamentelor Krka cu medicamentele de referință, dovedind astfel eficacitatea și siguranța comparabilă cu medicaméntele originale. Metodele bioanalitice utilizate în laboratoarele noastre automatizate, de ultimă generație pot detecta chiar și cele mai mici concentrații de ingrediente active în materialele biologice. Am introdus tehnici moderne de microeșantionare mai puțin invazive.

Pe baza acestor rezultate, obținem autorizații de punere pe piață pentru medicamentele noastre.

Krka este una dintre puținele companii farmaceutice generice care efectuează studii clinice post-autorizare. Aceste studii oferă informații valoroase despre tratamentul utilizat pe scară largă – de la diagnosticarea bolii, alegerea corectă a medicamentului și a dozei, până la urmărirea rezultatelor privind eficacitatea produselor noastre.

Teste clinice

Siguranță, calitate și eficacitate dovedite.
150+
studii clinice cu medicamente Krka
350,000+
pacienți incluși in studii clinice
27
țări participante la studiile clinice

Studiile clinice susținute de Compania Krka contribuie în mod semnificativ la luarea de către personalul medical a unor decizii corecte și fiabile în tratarea zilnică a pacienților, precum și la succesul tratamentului și la progresele medicale.

Standardele etice înalte, normele și reglementările aplicabile stau la baza studiilor clinice efectuate cu ajutorul medicamentelor Krka. Acest lucru ne permite să furnizăm profesioniștilor din domeniul medical, dar și autorităților în domeniu, date suplimentare despre medicamentele noastre și să asigurăm o mai bună înțelegere a practicii clinice din viața reală.

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

PREZENȚA INTERNAŢIONALĂ

Produsele noastre sunt disponibile în toată lumea.

Afișează mai mult

ARII TERAPEUTICE

Aflați mai multe despre domeniile noastre terapeutice cheie.

Afișează mai mult

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE

Încrederea în medicamentele Krka începe în laboratoarele noastre de dezvoltare și unitățile de producție.

Afișează mai mult