Suntem un grup farmaceutic internațional care, pe lângă compania-mamă, constă din filiale și reprezentanțe în 45 de țări din întreaga lume, unde este angajată 45% din forța de muncă.

Piețele internaționale reprezintă 94% din vânzările noastre. Produsele Krka pot fi găsite pe rafturile farmaciilor din peste 70 de țări din întreaga lume – de la Lisabona până la Vladivostok și de la Capul Nord până la Capul Bunei Speranțe.

Rețea extinsă de afaceri
45+
subsidiare și reprezentanțe
45%
din forța de muncă este angajată în afara Sloveniei
94%
din vânzări sunt realizate pe piețele internaționale

APROVIZIONARE SUSȚINUTĂ A PRODUSELOR PE PIEȚE

Încrederea în produsele farmaceutice Krka începe din laboratoarele și fabricile noastre de producție. Producția în Slovenia, Federația Rusă, Polonia, Croația și Germania, precum și capacitățile noastre de închiriere pe termen lung din China, se desfășoară în conformitate cu standardele europene stricte.

Controlul tuturor etapelor ciclului de viață al unui produs ne permite să ne adaptăm la provocările individuale ale pieței din ce în ce mai eficient. Digitalizarea și conceptul de producție extrem de automatizat, ghidat de computer, garantează calitatea continuă a produselor noastre. Îmbunătățirile constante ale proceselor noastre de producție și distribuția eficientă asigură că produsele noastre sunt livrate pe piețe rapid și fiabil, făcându-le accesibile în întreaga lume.

REȚEAUA DE VÂNZARE ȘI MARKETING

Avem know-how, etica în muncă, creativitate, inovație și inventivitate. Continuăm cu o strategie clară și cu o supraveghere completă asupra proceselor noastre de afaceri, de la dezvoltare și producție până la marketing și vânzări. Lucrăm cu medici, farmaciști și alți profesioniști din domeniul sănătății. Câteva mii dintre reprezentanții noștri medicali le stau la dispoziție în orice moment, oferindu-le informații actualizate despre produsele noastre. Ne asigurăm că sunt la curent cu cele mai recente evoluții profesionale și opțiuni de tratament cu produsele noastre. Acest lucru oferă o bază solidă pentru a lua decizii de încredere în căutarea celor mai bune opțiuni de tratament posibile care ar fi cele mai benefice pentru pacienții lor.

ON16SI-mednarodna-prisotnost-Krka-prodajnica-e1650614051659_c1640x920

OFERIM ACCES LA MEDICAMENTE PACIENȚILOR DIN ÎNTREAGA LUME 

Suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de medicamente generice pe piețele Europei de Vest, de Est, Centrale și de Sud-Est și ne extindem prezența și pe piețele de peste mări – în principal în Orientul Mijlociu și Îndepărtat, Africa, America Centrală și China.

În Slovenia, suntem producătorul lider dintre toate companiile de generice. Dintre toate medicamentele vândute în Slovenia, unul din cinci a fost produs de Krka.

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

DESPRE NOI

Ne consolidăm continuu poziția ca una dintre cele mai importante companii farmaceutice generice din lume.

Afișează mai mult

PRODUSE

Oferim un tratament sigur și eficient cu produse de înaltă calitate.

Afișează mai mult

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE

Încrederea în medicamentele Krka începe în laboratoarele noastre de dezvoltare și unitățile de producție.

Afișează mai mult