Slideshow slide

DESPRE KRKA ROMANIA

Krka Romania este una dintre piețele cheie ale companiei din SE Europei.

Ne îndeplinim misiunea de a Trăi o Viață Sănătoasă, oferind o gamă largă de produse farmaceutice eliberate pe bază de rețetă, fără prescripție medicală și produse de sănătate animală de înaltă calitate și la prețuri accesibile, care contribuie la o mai bună calitate a vieții.

25+
ani
pe piața românească
170+
de angajați profesioniști și dedicați
în România

Krka Romania este una dintre subsidiare în care Krka activează ca și companie de marketing a produselor farmaceutice. Este una dintre piețele cheie ale companiei din SE Europei, rămânând cu activitatea tradițională de promovare a produselor Krka, după ce s-a transformat în 2009 din reprezentanță în societate cu răspundere limitată.

Povestea Krka în România a început în 1995 cu deschiderea unei reprezentanțe în București. Primele branduri promovate au fost în principal produse farmaceutice generice pe bază de prescripție medicală și fără prescripție medicală, cu extinderea promovării produselor de sănătate animală.

Scopul principal în toate activitățile de promovare este concentrarea pe sănătatea pacienților, prin oferirea de informații utile profesioniștilor din domeniul sănătății.

Desfășurăm o serie de activități în marketingul produselor farmaceutice. De-a lungul anilor am stabilit și menținut legături strânse cu medici, farmaciști, medici veterinari și parteneri de afaceri, ceea ce ne angajăm să le facem și în viitor. Astăzi, peste 170 de angajați profesioniști și dedicați contribuie la succesul Krka în România, asigurând creșterea și dezvoltarea continuă a companiei.

Krka își va consolida poziția prin creșterea gamei sale de produse farmaceutice moderne, de înaltă calitate, sigure și eficiente.

ARII TERAPEUTICE

ARII TERAPEUTICE


Oferim un portofoliu larg de produse farmaceutice pentru a aborda o varietate de afecțiuni și probleme de sănătate.

AFIȘEAZĂ MAI MULT
CALITATE

CALITATE


Un angajament urmat de toți angajații Companiei Krka.

AFIȘEAZĂ MAI MULT
DEVENIȚI PARTE A UNEI ECHIPE DEDICATE

DEVENIȚI PARTE A UNEI ECHIPE DEDICATE


Angajaților li se oferă condiții optime pentru dezvoltare. Le recunoaștem rapid potențialul, le încurajăm creativitatea și le apreciem devotamentul față de muncă.

AFIȘEAZĂ MAI MULT

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

SUSTENABILITATE

Ne putem considera de succes doar atunci când succesul nostru are un impact pozitiv asupra mediului și a comunității.

AFIȘEAZĂ MAI MULT

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE

Încrederea în medicamentele Krka începe în laboratoarele noastre de dezvoltare și unitățile de producție.

AFIȘEAZĂ MAI MULT

PRODUSE

Oferim un tratament sigur și eficient cu produse de înaltă calitate.

AFIȘEAZĂ MAI MULT