Suntem conștienți de impactul nostru social și economic și de impactul pe termen lung al mediului social asupra operațiunilor noastre.

Investind continuu în cercetare și dezvoltare, oferim pacienților din întreaga lume acces la medicamente generice inovatoare, la prețuri accesibile, de înaltă calitate, sigure și eficiente, ceea ce reprezintă o piatră de temelie a responsabilității noastre sociale.

Tratăm toate părțile interesate în mod responsabil, promovând bunele relații și încurajând o politică bazată pe egalitatea de șanse și pe diversitatea sexuală/religioasă/rasială. Menținem un mediu de lucru sănătos și atractiv, cu compensații echitabile și respect pentru drepturile omului.

Suntem conștienți de faptul că facem parte dintr-un mediu social mai larg; în schimbul așa-numitei “licențe sociale de operare”, ne asigurăm că avem un impact pozitiv asupra dezvoltării comunității sociale în care ne desfășurăm activitatea.

În timpul procesului de evaluare a pragului de semnificație, am identificat trei domenii importante: Calitatea produselor și siguranța pacienților, Angajarea și menținerea în cadrul companiei a persoanelor compentente și Asistență medicală accesibilă.

Calitatea produselor și siguranța pacienților

Calitatea produselor și siguranța pacienților


Produsele și serviciile noastre sunt cunoscute pentru standardele de înaltă calitate în toate colțurile lumii. Răspunsurile pozitive din partea pacienților, a medicilor, a farmaciștilor și a autorităților de reglementare sunt un lucru pe care îl prețuim cel mai mult.

Afișează mai mult
Angajarea și menținerea în cadrul companiei a persoanelor compentente

Angajarea și menținerea în cadrul companiei a persoanelor compentente


La Krka, cunoașterea este o valoare. Angajații Krka formează un mediu dinamic și orientat spre dezvoltare, în care tinerii pot dobândi experiență și competențe valoroase. Recunoaștem persoanele competente, ne construim viitorul în jurul lor și îi ajutăm să se transforme în experți de top.

Afișează mai mult
Asistență medicală accesibilă

Asistență medicală accesibilă


Fiind unul dintre cei mai importanți producători de medicamente generice, ne îndeplinim obiectivul, acela de a produce medicamente generice de înaltă calitate, de ultimă generație și la prețuri accesibile pentru cele mai frecvente afecțiuni curente. Mai mult de 50 de milioane de pacienți din întreaga lume beneficiază zilnic de medicamentele Krka.

Afișează mai mult
Responsabilitate socială corporativă

Responsabilitate socială corporativă


Credem în cunoaștere, muncă asiduă și cooperare, așa că încurajăm dezvoltarea tinerilor și sprijinim multe cluburi, asociații și instituții.

Afișează mai mult

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

GRUPUL KRKA

Peste 50 de milioane de oameni din mai mult de 70 de țări din întreaga lume au încredere în produsele KRKA.

Afișează mai mult

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE

Încrederea în medicamentele Krka începe în laboratoarele noastre de dezvoltare și unitățile de producție.

Afișează mai mult

MEDIU INCONJURATOR

Ne folosim cunoștințele pentru a promova un mediu sănătos.

Afișează mai mult