Procesele de producție atent planificate și responsabilitățile noastre față de societate și de mediu asigură calitatea, siguranța și eficacitatea produselor Krka.

Întotdeauna venim cu îmbunătățiri

Facem îmbunătățiri cu gândul la pacienți. Continuăm să adăugăm produse în portofoliul nostru pentru a trata cele mai frecvente boli. Mărim investițiile, introducem sisteme de lucru avansate și aplicăm metode de control adecvate. Protejarea mediului, a sănătății și siguranței angajaților, a informațiilor și a integrității datelor se află întotdeauna pe primul loc.

Ne asigurăm de continuitatea activității, deoarece ne ajută să punem produsele noastre la dispoziția pacienților din întreaga lume. Ne adaptăm rapid la nevoile pieței. Satisfacem în mod constant nevoile și așteptările partenerilor noștri de afaceri, ale autorităților de reglementare, ale medicilor, farmaciștilor și pacienților.

Suntem întotdeauna responsabili

Ne preocupă tot ce este mai bun pentru sănătatea pacienților noștri, și de aceea calitatea produsului este de mare importanță pentru noi. Urmărim noile evoluții din industria farmaceutică și din medicină și respectăm legile. Monitorizăm și verificăm în mod regulat conformitatea produsele noastre.

Calitatea înaltă se bazează pe bunele practici de fabricație. De asemenea, aderăm și la alte bune practici: bune practici de depozitare, bune practici de distribuție, bune practici de laborator, bune practici clinice și bune practici de farmacovigilență.

Ne asigurăm că procesele și produsele sunt conforme și reînnoim în mod regulat certificatele:

  • Certificat de bune practici de fabricație (GMP)
  • Certificat de bune practici în laborator (GLP)
  • Certificat de bune practici în distribuție (GDP)
  • HACCP
  • ISO (9001, 14001, 27001, 45001)
  • Programul de îngrijire responsabilă

Conformitatea și îmbunătățirile constante ale proceselor și produselor duc la progres în toate operațiunile Grupului Krka și ne ajută să ne îndeplinim misiunea, respectiv aceea de a traii o viață sănătoasă.

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Medicamentele noastre sunt produse cu tehnologie de ultimă generație în uzinele din Slovenia și din întreaga lume.

Afișează mai mult

PRODUSE

Oferim un tratament sigur și eficient cu produse de înaltă calitate.

Afișează mai mult

SUSTENABILITATE

Ne putem considera de succes doar atunci când succesul nostru are un impact pozitiv asupra mediului și a comunității.

Afișează mai mult