Punem sănătatea în centrul operațiunilor noastre. Sănătatea este misiunea noastră, pe care ne-o îndeplinim prin oferirea unui portofoliu larg de produse de înaltă calitate și la prețuri accesibile, care cresc calitatea vieții oamenilor și ne ajută să co-creăm lumea în mod responsabil.

Ne gândim la satisfacția pacienților și a altor clienți de la dezvoltarea produsului până la momentul în care produsele noastre sunt utilizate. Suntem conduși de dorința constantă de a explora și de a menține o calitate ridicată în tot ceea ce facem. Cu ajutorul modelului nostru de afaceri integrat pe verticală, oferim valoare tuturor părților interesate într-un mod responsabil și sustenabil.

Modul de cooperare care ghidează deciziile noastre de afaceri și punerea în aplicare a viziunii noastre sunt determinate de valorile noastre. Ne străduim să avem o dezvoltare echilibrată și durabilă care să contribuie la menținerea sănătății, la conservarea mediului natural și la dezvoltarea comunității locale.

Experiențele, inovațiile și aprecierea noastră față de toate ființele vii și față de mediu ne permit să creăm speranță și să construim încredere.

MISIUNE


TRĂIND O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ.

Tehnologia și know-how-ul Krka de ultimă generație permit oamenilor să își mențină și să își îmbunătățească sănătatea, precum și să aibă o calitate mai bună a vieții.

VIZIUNE


NE CONSOLIDĂM CONTINUU POZIȚIA DE LIDER MONDIAL ÎN DOMENIUL MEDICAMENTELOR GENERICE.

Dezvoltarea internă, conexiunile internaționale, flexibilitatea și eficiența ne permit să ne îndeplinim viziunea de a fi o companie farmaceutică generică vibrantă și inovatoare.

VALORI


Cunoștințele, competențele, inovațiile, bunele obiceiuri de lucru și creativitatea ne ajută să acționăm rapid. Ne propunem să fim primii. Urmărim acest obiectiv nu doar în vânzări, ci și în descoperirea de noi oportunități de piață. Pentru a realiza acest lucru, am redus efectiv durata procesului de dezvoltare, am crescut viteza de obținere a documentației de înregistrare și am urmărit o producție și o distribuție echilibrate. Reacțiile rapide și capacitatea de adaptare ne ajută să gestionăm toate obstacolele ridicate de diversele cerințe de marketing și legislative. Justificăm încrederea partenerilor noștri cu soluții flexibile.

Angajații promovează bunele relații de parteneriat. Acestea ne permit să menținem o atitudine respectuoasă față de partenerii noștri: cumpărători, furnizori, proprietari și toți ceilalți cu care ne împărțim mediul înconjurător. Numai relațiile interpersonale bune și oneste ne pot permite să îmbinăm succesul în afaceri cu misiunea noastră.

Singura modalitate corectă de a obține rezultate de top este să ne străduim să creăm un climat care să promoveze inventivitatea și ingeniozitatea. Acesta este motivul pentru care îi încurajăm pe colaboratorii noștri să își prezinte ideile și, dacă acestea sunt bune, să le și pună în aplicare. Ne încurajăm angajații să caute noi modalități de a obține satisfacția clienților. Ne îndeplinim sarcinile care ne sunt încredințate în cea mai bună măsură posibilă. Aspirăm la a face tot ce este mai bun din noi și la a fi cât mai eficienți și mai rapizi în acest sens.

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

STRATEGIA DE DEZVOLTARE

Strategia de dezvoltare a Grupului Krka pe cinci ani servește ca plan pentru operațiunile noastre viitoare.

Afișează mai mult

SUSTENABILITATE

Ne putem considera de succes doar atunci când succesul nostru are un impact pozitiv asupra mediului și a comunității.

Afișează mai mult

GUVERNANȚA

Integritatea și dedicarea față de cele mai înalte standarde etice stau la baza planului nostru de afaceri.

Afișează mai mult