Krka a devenit sinonimă cu calitatea, deoarece calitatea este fundamentul pe care dezvoltăm și fabricăm produsele noastre. Calitatea are o importanță strategică și este un element care ne oferă un avantaj competitiv.

Calitatea este încorporată în fiecare aspect al produselor noastre de-a lungul ciclului lor de viață

Produsele de cea mai înaltă calitate reprezintă o prioritate absolută pentru toți angajații Krka. Monitorizăm cu atenție produsele pe tot parcursul ciclului lor de viață – de la dezvoltarea lor până la introducerea lor pe piață și termenul de valabilitate.

Analizele sunt o parte esențială a asigurării calității. Le efectuăm în cele mai avansate laboratoare. Verificăm toate materiile prime și produsele finite, atât cele fabricate la Krka, cât și cele furnizate de partenerii noștri. Optimizăm în mod constant procesele de lucru și creștem capacitățile laboratoarelor pentru a ne asigura că putem livra produsele noastre pe piețe la timp.

Selecție atentă a materiilor prime

Sistemul de calitate se aplică încă de la inspecția materiilor prime utilizate în fabricarea produselor finite (ingrediente farmaceutice active, excipienți, materiale de ambalare). Ne auditam furnizorii și evaluăm riscurile. Examinăm materiile prime în laboratoarele de control, iar persoanele responsabile evaluează calitatea acestora și aprobă utilizarea lor în procesul de producție.

Producția sub microscop

Producția ingredientelor farmaceutice active (API) și a produselor farmaceutice finite are loc în conformitate cu procedurile obligatorii, care sunt respectate cu strictețe. Toate instalațiile și echipamentele noastre de producție sunt calificate în mod corespunzător, iar personalul nostru este foarte bine pregătit. Monitorizăm îndeaproape fabricarea fiecărui lot de produse și examinăm toate documentele analitice și de producție relevante. Pe baza acestora, putem confirma că produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu procedurile obligatorii și cu ghidurile de bune practici și că îndeplinesc cerințele autorizației de punere pe piață.

Evaluare înainte de introducerea unui produs pe piață

Toate loturile de produse fabricate sunt evaluate în conformitate cu standardele de bune practici de fabricație și cu cerințele de înregistrare. Acestea sunt evaluate de persoane calificate pentru distribuirea pe piață a loturilor individuale. Evaluarea acestora ia în considerare legile din țările în care sunt comercializate produsele noastre. Atunci când calitatea produselor este confirmată, stocurile din depozite sunt eliberate, iar produsele sunt pregătite pentru a fi transportate către distribuitori sau clienți.

De la feedback la îmbunătățiri

Urmărim feedback-ul de pe piețele noastre și siguranța produselor noastre în utilizarea zilnică și verificăm constant calitatea acestora. Pacienții noștri sunt întotdeauna pe primul loc, de la analiza nevoilor lor în timpul dezvoltării produselor noastre până la monitorizarea experienței lor atunci când încep să le folosească. Acesta este modul nostru de a le păstra încrederea, deoarece rămânem unul dintre cei mai importanți producători de medicamente generice din lume. Grija pentru siguranța și calitatea produselor nu se termină niciodată.

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Medicamentele noastre sunt produse cu tehnologie de ultimă generație în uzinele din Slovenia și din întreaga lume.

Afișează mai mult

PRODUSE

Oferim un tratament sigur și eficient cu produse de înaltă calitate.

Afișează mai mult

SUSTENABILITATE

Ne putem considera de succes doar atunci când succesul nostru are un impact pozitiv asupra mediului și a comunității.

Afișează mai mult