Guvernanța strategică ESG a Grupului Krka este esențială pentru recunoașterea impactului, a riscurilor și a oportunităților în materie de sustenabilitate, precum și pentru gestionarea eficientă a acestora. Respectăm standarde înalte de etică și integritate. Egalitatea de șanse pentru toți, respectarea normelor legale și o abordare etică față de oameni și față de comunitatea socială în general reprezintă fundamentele activității noastre.

Oferim produse și servicii sustenabile și le comercializăm prin respectarea deplină a practicilor etice de afaceri și de marketing.

În procesul de evaluare a pragului de semnificație am recunoscut două domenii importante de sustenabilitate: bunele practici de conducere și guvernanță, precum și integritatea și transparența.

Bune practici de conducere și guvernanță

Bune practici de conducere și guvernanță


Bunele practici de conducere și de guvernanță sunt de o importanță vitală în abordarea mediului de afaceri în continuă schimbare și a provocărilor viitoare și reprezintă o bază solidă a modelului nostru de afaceri rezilient, integrat pe verticală.

Afișează mai mult
Integritate și transparență

Integritate și transparență


Suntem conștienți de îndatoririle și oportunitățile noastre de a contribui la crearea unui mediu de afaceri responsabil. Integritatea și devotamentul față de cele mai înalte standarde etice stau la baza dezvoltarii noastre de succes în afaceri.

Afișează mai mult

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

STRATEGIA DE DEZVOLTARE

Strategia de dezvoltare a Grupului Krka pe cinci ani servește ca plan pentru operațiunile noastre viitoare.

Afișează mai mult

SUSTENABILITATE

Ne putem considera de succes doar atunci când succesul nostru are un impact pozitiv asupra mediului și a comunității.

Afișează mai mult

DESPRE NOI

Ne consolidăm continuu poziția ca una dintre cele mai importante companii farmaceutice generice din lume.

Afișează mai mult