Lucrăm cu medici, farmaciști și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume. Suntem aici pentru a vă oferi produse pentru tratarea celor mai frecvente boli și pentru a vă împărtăși cunoștințele și sfaturile noastre de experți. Cele mai mari avantaje ale medicamentelor noastre sunt calitatea, siguranța și eficacitatea clinică dovedită. Noi înșine dezvoltăm, testăm, producem și distribuim medicamentele noastre, oferind pacienților din întreaga lume șanse egale la tratament. Suntem un partener european de încredere.

Puteți găsi mai multe informații despre medicamentele Krka pe site-ul ANMDMR.

Klinično preizkušeno

DOVEDIT CLINIC


Suntem una dintre puținele companii farmaceutice generice care susțin o varietate de studii clinice postcomercializare, în afară de studiile necesare pentru obținerea autorizației de introducere pe piață. Acest lucru oferă o evaluare obiectivă a eficacității și siguranței medicamentelor, precum și o perspectivă cuprinzătoare asupra tratamentului în sine, ceea ce, la rândul său, vă permite să abordați mai eficient problemele pacienților.

AFIȘEAZĂ MAI MULT
Znanost in tehnologija

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE


The trust in Krka’s medicines begins in our development laboratories and production facilities. We see quality as a value that all Krka employees strive for at every step, because only the best is good enough for your patients. The responses we have been getting from you are a testimony to the fact that our products and services are recognised for their top quality standards worldwide.

AFIȘEAZĂ MAI MULT
CALITATEA

CALITATEA


Pentru noi, calitatea este o valoare pentru care toți angajații depun eforturi.

AFIȘEAZĂ MAI MULT

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

DESPRE NOI

Ne consolidăm continuu poziția ca una dintre cele mai importante companii farmaceutice generice din lume.

AFIȘEAZĂ MAI MULT

PREZENȚA INTERNAŢIONALĂ

Produsele noastre sunt disponibile în toată lumea.

AFIȘEAZĂ MAI MULT

SOCIAL

Susținem proiecte legate de sănătate și calitatea vieții.

AFIȘEAZĂ MAI MULT