Aprobarea produsului finit

ZT11SI-znanost-tehnologija-Vertikalna-integracija-Krka-potrditev-koncnega-izdelka-c1530x830-M10

Înainte de comercializare, medicamentele trebuie să obțină o autorizație de introducere pe piață. Comisia Europeană acordă autorizația de introducere pe piață în urma unui aviz pozitiv din partea Agenției Europene pentru Medicamente (abrievere engleză: EMA) sau a Agenției Naționale a Medicamentului. Autorizația de introducere pe piață se acordă atunci când dosarul de înregistrare al produsului dovedește fără echivoc că medicamentul este de înaltă calitate, sigur și eficient.

Rezultatele studiilor preclinice și clinice reprezintă o parte esențială a dosarului de înregistrare. Studiile sunt efectuate în conformitate cu cele mai recente orientări profesionale și de reglementare. Studiile finalizate cu succes oferă aprobarea finală și confirmarea siguranței și eficacității produsului. Acestea reprezintă baza pentru finalizarea cu succes a procedurilor de autorizare a introducerii pe piață și introducerea pe piață a unui medicament.

Ne asigurăm că produsele noastre sunt de înaltă calitate și în conformitate cu cele mai noi descoperiri științifice, tendințe și cerințe pe tot parcursul ciclului lor de viață. Orice modificări pe care le-am putea implementa sunt întotdeauna evaluate și aprobate de autoritățile de reglementare relevante.

100+
produse
cu opinie pozitivă EMA conform procedurii centralizate europene complexe
1000+
noi autorizații de comercializare
obținute anual și peste 20.000 autorizații de comercializare acordate în întreaga lume