Producem produse farmaceutice generice inovatoare de înaltă calitate, ce necesită prescripție medicală, produse farmaceutice ce nu necesită prescripție medicală și produse pentru sănătatea animalelor. Portofoliul nostru este completat de serviciile turistice și de sănătate ale Termelor Krka.

Produsele noastre reprezentative sunt produsele farmaceutice generice cu prescripție medicală comercializate sub branduri propria Krka.

Vânzările de produse farmaceutice cu prescripție medicală reprezintă peste 80%.

      Produse farmaceutice fără prescripție medicală,10.7
Produse pentru sănătatea animalelor,5.4
Produse farmaceutice cu prescripție medicală,81.4
 Stațiuni pentru sănătate și servicii turistice,2.5
    

Vânzările de produse farmaceutice cu prescripție medicală reprezintă peste 80%.

Date pentru 2022.

PRODUSE FARMACEUTICE ÎMPOTRIVA CELOR MAI FRECVENTE AFECȚIUNI CURENTE

Înțelegem că dezvoltarea socială se reflectă în nevoia de medicamente și de îngrijire a sănătății pentru toți oamenii, astfel încât produsele noastre de bază sunt produse farmaceutice cu prescripție medicală pentru cele mai întâlnite afecțiuni. Accentul principal este pus pe produsele farmaceutice pentru tratarea bolilor cardiovasculare, afecțiuni ale sistemului nervos central, tractului gastro-intestinal și a  metabolismului.

Abordările și metodele noi aplicate în fazele de dezvoltare ne permit să dezvoltăm medicamente în forme farmaceutice complexe și să le aducem în prim plan. Datorită procedurilor noastre inovatoare, produsele Krka sunt printre cele mai avansate, îndeplinesc cele mai stricte standarde de calitate și sunt disponibile la prețuri accesibile.

Mai mult de 90% din produsele noastre sunt vândute pe piețele din afara Slovenie

      Regiunea Slovenia,6.0
 Regiunea Europei de Sud-Est,13.1
 Regiunea Europei de Est,36.5
 Regiunea Europei Centrală,21.3
Regiunea Europei de Vest,19.2
Regiunea piețelor de peste mări,3.9
    

Mai mult de 90% din produsele noastre sunt vândute pe piețele din afara Slovenie

Date pentru 2022.

Suntem principalul producător de produse farmaceutice din regiunea Slovenia, care reprezintă de altfel, piața noastră internă.

În regiunea Europa Centrală, Polonia este principala piață, urmată de piețele din Republica Cehă, Ungaria și Slovacia, precum și de alte piețe precum Lituania, Letonia și Estonia.

În regiunea Europa de Est, principala noastră piață este Federația Rusă, urmată de Ucraina. Alte piețe din această regiune sunt Uzbekistan, Kazahstan, Belarus, Moldova, Mongolia, Azerbaidjan, Georgia, Armenia, Kârgâzstan, Tadjikistan și Turkmenistan.

În regiunea Europa de Sud-Est, România este cea mai importantă piață, urmată de Croația. Alte piețe din această regiune sunt Serbia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Albania, Muntenegru și, cel mai recent, Grecia.

În regiunea Europa de Vest, Germania este cea mai mare piață a noastră. Aceasta este urmată de Scandinavia, Spania, Italia, Franța, Portugalia, Regatul Unit, Benelux, Irlanda și Austria.

Produsele Krka mai sunt disponibile și în Orientul Mijlociu în Iran, Irak, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Yemen și Liban. În Orientul Îndepărtat, produsele noastre sunt disponibile în China, Vietnam, Malaezia, Singapore, Hong Kong și Filipine. În Africa, produsele noastre sunt disponibile în Africa de Sud, Ghana, Libia și Sudan. De asemenea, suntem prezenți în anumite țări din America Centrală.

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

PRODUSE

Oferim un tratament sigur și eficient cu produse de înaltă calitate.

Afișează mai mult

REALIZĂRILE NOASTRE

Mentalitatea noastră orientată spre dezvoltare are ca rezultat numeroase soluții și realizări inovatoare.

Afișează mai mult

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE

Încrederea în medicamentele Krka începe în laboratoarele noastre de dezvoltare și unitățile de producție.

Afișează mai mult