Cheia succesului constă în a investi în proprii oameni. Suntem conștienți că și cea mai sofisticată tehnologie rămâne doar tehnologie atunci când nu este folosită de oameni entuziaști și creativi.

Angajații Krka formează un mediu dinamic și orientat spre dezvoltare, în care tinerii pot dobândi experiență și abilități valoroase. Recunoaștem persoanele talentate, ne construim viitorul în jurul lor și îi ajutăm să devină experți de top.

Pentru noi cunoașterea este o valoare
500,000+
ore de formare pe an
500+
angajați care lucrează în timp ce urmează o calificare de studii superioare
200+
au un doctorat

CONSTRUIND CULTURA UNEI CORPORAȚII MULTINAȚIONALE

Mednarodna-prisotnost_c1800x1050

Ne situăm printre cei mai importanți producători de medicamente generice din lume. În aproape 70 de ani, ne-am transformat într-un grup care, pe lângă compania-mamă din Slovenia, cuprinde și mai multe filiale și reprezentanțe în peste 45 de țări. Împreună, încurajăm o cultură a încrederii reciproce, a respectului, a cooperării și a muncii în echipă, a învățării pe tot parcursul vieții și a muncii responsabile și eficiente. Comercializăm produsele noastre în peste 70 de țări. Medicamentele Krka sunt folosite pentru a trata peste 50 de milioane de oameni în fiecare zi.

Dezvoltarea angajaților

Razvijamo-kadre_c1800x1050

Angajații își pot dezvolta abilitățile în diverse domenii – leadership, dezvoltare personală, calitate și eficiență, limbi străine, etc.

Ne concentrăm în special pe recunoașterea talentului – planificăm sistematic dezvoltarea angajaților atât în domeniul profesional ales, cât și în ceea ce privește potențialul lor de leadership. Angajaților cu potențial ridicat li se încredințează proiecte provocatoare și sunt implicați în programele interne de formare ale Companiei Krka, cum ar fi Școala Internațională de Leadership Krka, programe de formare pentru echipe profesionale și de proiect și diverse academii pentru managerii de marketing. Programele sunt completate de coaching și de învățare prin acțiune care contribuie în continuare la dezvoltarea managerilor și a angajaților.

Krka și-a dezvoltat propriul proces de mentorat internațional care implică angajații în diferite etape ale carierei lor.

ÎMBUNĂTĂȚIM CONSTANT CLIMATUL ORGANIZAȚIONALWE CONTINUALLY IMPROVE OUR ORGANISATIONAL CLIMATE

Izboljsujemo-klimo_c1800x1050

Promovăm conștientizarea faptului că angajații joacă un rol în modelarea mediului de lucru și a climatului organizațional, contribuind astfel la rezultatele afacerii.

Toți angajații Krka și ai filialelor sale sunt dedicați principiilor etice, bunelor practici de afaceri și standardelor stipulate în Codul de Etică Krka. Ne asigurăm că toți furnizorii și alți parteneri de afaceri, precum și partenerii filialelor noastre, sunt familiarizați cu aceste standarde și le respectă pe deplin atunci când cooperează cu Krka.

Urmărim periodic climatul organizațional al companiei pentru a afla ce simt angajații noștri în legătură cu munca lor. Evaluările ne sunt utile pentru a aduce îmbunătățiri, care contribuie la un mediu eficient și creativ.

APRECIEM ȘI PREMIEM CONTRIBUȚIA ANGAJAȚILOR

A KZ 3_c1800x1050

Apreciem și premiem contribuția acelor angajați care excelează prin rezultate, cooperare și inovație și dau dovadă de o etică profesională exemplară.

Recunoaștem și premiem cei mai buni angajați și manageri la nivelul fiecărei unități organizaționale și al Grupului Krka în ansamblu, cei mai buni angajați în funcție de poziția lor în rețeaua de vânzări și marketing și cei mai buni angajați în domeniul reglementării de afaceri. De zeci de ani, Krka acordă premii pentru vechime în muncă și premii speciale de recunoaștere a celor mai loiali angajați ai săi.

FOLOSIM TEHNOLOGII DE ULTIMĂ GENERAȚIE PENTRU DEZVOLTAREA ȘI FABRICAREA PRODUSELOR NOASTRE

Vrhunska-tehnologija_c1640x920

Încrederea în medicamentele Krka începe în laboratoarele noastre de dezvoltare și în unitățile de producție.

Modelul nostru de afaceri integrat pe verticală ne permite să folosim un know-how extins, creativitate și inovație în toate domeniile de activitate, ceea ce ne oferă o cunoaștere aprofundată a produselor noastre și a controlului calității acestora.

Analizăm evoluțiile din industrie, dezvoltăm și facem schimb de know-how privind API-urile, formele farmaceutice și metodele analitice moderne, investim în echipamente de ultimă generație, folosim tehnologii avansate, fabricăm produse în instalații de producție moderne, ne planificăm cu atenție activitățile de cercetare și urmăm o strategie de înregistrare bine concepută.

FABRICĂM PRODUSE FARMACEUTICE DE ÎNALTĂ CALITATE, SIGURE ȘI EFICIENTE

Kakovost-H1_c1640x920

Produsele și serviciile noastre sunt recunoscute pentru standardele lor înalte de calitate în toate părțile lumii.

Răspunsurile pozitive din partea pacienților, a medicilor, a farmaciștilor și a instituțiilor de reglementare sunt un lucru pe care îl prețuim cel mai mult.

Recunoaștem importanța calității, motiv pentru care o monitorizăm pe tot parcursul ciclului de viață al unui produs; ne asigurăm de calitate în toate etapele procesului de cercetare și dezvoltare până în momentul în care un produs este supus controlului final înainte de a fi livrat pe piață.

SUNTEM O COMPANIE RESPONSABILĂ DIN PUNCT DE VEDERE SOCIAL

TR10SI-trajnostni-razvoj-druzbena-odgovornost-main-Krka-dobrodelnost-prostovoljstvo-D-c2700x1300

Suntem conștienți de faptul că, pentru a obține rezultate bune în afaceri, este de asemenea important să le permitem oamenilor și locuitorilor din țările în care Krka își desfășoară activitatea o calitate mai bună a vieții. În calitate de companie responsabilă din punct de vedere social, ne folosim de multe căi în urmărirea misiunii noastre – Trăirea unei vieți sănătoase. Susținem proiecte legate de sănătate și calitatea vieții prin alocarea de sponsorizări și donații. Construim parteneriate prin sport, cultură, sănătate, știință, educație și acțiuni umanitare și contribuind la protecția mediului natural în conformitate cu criteriile stabilite.

Oferim locuri de muncă adecvate pentru persoanele cu dizabilități, încercăm să reducem durata concediilor medicale și oferim consiliere și asistență angajaților cu probleme de sănătate.

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

DOMENIILE DE LUCRU

La Krka ne bazăm pe experți din domeniu. Deveniți parte din echipa noastră dedicată.

Afișează mai mult

SUSTENABILITATE

Ne putem considera de succes doar atunci când succesul nostru are un impact pozitiv asupra mediului și a comunității.

Afișează mai mult