Câteva milioane de pacienți cu afecțiuni gastrointestinale sunt tratați cu succes cu medicamentelor noastre în fiecare zi.

O digestie sănătoasă este crucială pentru o bunăstare generală a organismului și pentru menținerea unui sistem imunitar stabil. Aceasta este un pilon fundamental al sănătății. Stresul cotidian și obiceiurile alimentare nesănătoase pot compromite rapid sistemul digestiv și îl pot afecta pe termen lung.

Tulburările gastrointestinale au devenit incredibil de frecvente și sunt raportate de 10-20% dintre pacienții care se prezintă pentru un consult la medicii generaliști. Mulți pacienți cu afecțiuni gastrointestinale mai grave sunt tratați în spitale.

Bolile gastrointestinale sunt adesea cauzate de secreția crescută de acid gastric. În Compania Krka, ne-am concentrat eforturile asupra dezvoltării unui portofoliu larg de inhibitori de pompă de protoni (IPP). În fiecare zi, inhibitorii de pompă de protoni Krka ajută milioane de persoane care suferă de arsuri și dureri de stomac.

30+
de ani de experiență ca producători de top
ai inhibitorilor pompei de protoni în cea mai mare parte a Europei
5+
milioane de pacienți
care țin sub control problemele de care suferă din cauza acidului gastric cu ajutorul inhibitorilor pompei de protoni Krka

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

DOVEDIT CLINIC

Calitatea, siguranța și eficacitatea produselor Krka au fost dovedite clinic în numeroase studii clinice.

Afișează mai mult

PRODUSE

Oferim un tratament sigur și eficient cu produse de înaltă calitate.

Afișează mai mult

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE

Încrederea în medicamentele Krka începe în laboratoarele noastre de dezvoltare și unitățile de producție.

Afișează mai mult