Dezvoltarea și producția de substanțe active

Razvoj in proizvodnja zdravilnih učinkovin

Acordăm o atenție deosebită ingredientelor farmaceutice active utilizate în medicamentele noastre. În cea mai mare parte, dezvoltăm și producem noi înșine ingrediente farmaceutice active. Acest proces include dezvoltarea procedurilor de sinteză, optimizarea procedurilor tehnologice și transferul la scară de producție. Supravegherea operațiunilor de fabricație, a siguranței și a calității ingredientelor farmaceutice active este extrem de importantă pentru noi. Acest lucru reduce dependența față de furnizorii externi.

Sinteza ingredientelor noastre farmaceutice active are loc în mai multe etape, extrem de complexe. Fiecare etapă este supusă unui control riguros. Un ingredient farmaceutic activ se formează în condiții optime de reacție, folosind transformarea chimică a două sau mai multe substanțe (compuși chimici, intermediari). Utilizăm soluții inovatoare pentru a respecta restricțiile legate de obținerea patentelor.

Utilizăm propriile noastre proceduri de sinteză și tehnologii de curățare pentru a ne asigura că ingredientele noastre farmaceutice active sunt de o puritate foarte ridicată. Folosind cele mai sensibile tehnici analitice, asigurăm absența impurităților critice și respectarea celor mai înalte standarde de calitate.

Ingredientele farmaceutice active produse

de noi cu ajutorul procedurile Krka sunt de înaltă calitate, sigure și eficiente. Garantăm aceste lucruri pe baza datelor obținute în timpul dezvoltării sintezei chimice și în urma a mai multor controale efectuate în timpul procesului de preparare.

Evaluăm impactul factorilor individuali asupra reacțiilor chimice prin diferite tehnici analitice. Acestea joacă un rol esențial în dezvoltarea sintezei chimice și în transferul proceselor la scară mai mare. Pe baza acestor date, stabilim controalele ce au loc în timpul procesului de sinteză chimică în timpul producției.

Ingredientele farmaceutice active Krka sunt utilizate în produsele noastre finite emblematice, care includ toate medicamentele ce conțin valsartan, perindopril, losartan, atorvastatin, esomeprazol, pantoprazol și clopidogrel.

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

SUSTENABILITATE

Ne putem considera de succes doar atunci când succesul nostru are un impact pozitiv asupra mediului și a comunității.

Afișează mai mult

DESPRE NOI

Ne consolidăm continuu poziția ca una dintre cele mai importante companii farmaceutice generice din lume.

Afișează mai mult

ANGAJARE

Suntem umăr la umăr pentru a promova un mediu construit pe încredere reciprocă, respect, cooperare și învățare pe tot parcursul vieții.

Afișează mai mult