Bolile cardiovasculare sunt cauza decesului multor adulți, motiv pentru care ne concentrăm în special pe medicamentele utilizate în tratamentul acestor afecțiuni.

Bolile cardiovasculare sunt cea mai frecventă cauză de deces din întreaga lume. Tensiunea arterială ridicată și nivelul mare al colesterolului se numără printre principalii factori de risc pentru evenimentele cardiovasculare, cum ar fi accidentul vascular cerebral, infarctul miocardic și insuficiența cardiacă. Atunci când acești doi factori de risc apar împreună, impactul lor asupra evoluției bolii nu se însumează, ci se multiplică.

Controlul tensiunii arteriale și al nivelurilor crescute de colesterol este prioritatea noastră, motiv pentru care medicamentele cardiovasculare sunt domeniile noastre terapeutice importante.

Portofoliul larg de medicamente asigură un control eficient și sigur al tensiunii arteriale și al nivelului de colesterol, precum și o terapie adaptată individual. Combinațiile noastre inovatoare în doze fixe cresc aderența pacientului la tratament și conduc la un rezultat clinic mai bun. Un comprimat poate conține două sau mai multe ingrediente active diferite.

59%
din totalul comprimatelor și capsulelor Krka
se utilizează în tratamentul bolilor cardiovasculare
21
de combinații
în doză fixă dublă sau triplă diferite
280,000
de pacienți
cu factori de risc pentru accident vascular cerebral pot duce o viață activă

Vă prezentăm „Ghidul ESC 2021 de Prevenţie a Bolilor Cardiovasculare în Practica Clinică”. Acesta se axează în principal pe factorii de risc, clasificarea riscului și prevenția BCV.

Cu ajutorul acestui GHID puteți alege cu ușurință categoria potrivită de pacienți și stabilirea terapiei în funcție de valorile tensionale sau lipidice.

Această pagină vine în sprijinul dvs pentru a facilita luarea deciziilor in practica dvs clinică zilnică. Astfel veți regăsi:

  1. Ghidul ESC 2021 de prevenţie a bolilor cardiovasculare în practica clinică
  1. Ghid RAPID de prevenţie a bolilor cardiovasculare în practica clinică

Continuă navigarea

Multiparty banner 1

DOVEDIT CLINIC

Calitatea, siguranța și eficacitatea produselor Krka au fost dovedite clinic în numeroase studii clinice.

Afișează mai mult

PRODUSE

Oferim un tratament sigur și eficient cu produse de înaltă calitate.

Afișează mai mult

ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE

Încrederea în medicamentele Krka începe în laboratoarele noastre de dezvoltare și unitățile de producție.

Afișează mai mult