Direcții de dezvoltare

Direcții de dezvoltare

Direcția de dezvoltare în afaceri a companiei Krka este producerea și vânzarea de produse farmaceutice ce necesită prescripție medicală, produse farmaceutice ce nu necesită prescripție medicală și produse pentru sănătatea animală.

Strategia pe termen lung a companiei Krka se bazează pe dezvoltarea și vânzarea de medicamente generice de înaltă calitate pe care le comercializează sub branduri proprii, fabricate din substante active atestate, folosind metode avansate și cele mai recente tehnologii. Krka oferă clienților săi medicamente de înaltă calitate, produse în condiții de siguranță, cu valoare adăugată.

Produsele farmaceutice ce necesită prescripție medicală reprezintă cea mai mare parte din vânzările totale. Crearea portofoliului de produse este atent proiectată pentru a se corela cu  patologia care afectează cel mai frecvent oamenii. Prin urmare, suntem în curs de dezvoltare în patru domenii cheie: boli cardiovasculare, boli ale tractului digestiv și metabolism, infecții și boli ale sistemului nervos central.

Produsele farmaceutice ce necesită prescripție medicală sunt urmate în volum de vânzări de produsele farmaceutice ce nu necesită prescripție medicală, produsele pentru sănătatea animală și cosmetice.

Portofoliul de noi produse vândute și comercializate în ultimii cinci ani reprezintă o contribuție majoră în volumul vânzărilor cât și la creșterea vânzărilor.