Cercetare și dezvoltare

Krka dezvoltă medicamente generice inovatoare, adică medicamente generice cu valoare adăugată, care sunt produsul propriilor noastre cunoştinţe și care oferă avantaje majore chiar la câțiva ani de la intrarea pe piață.

Cercetare și dezvoltare

Cercetarea și dezvoltarea joacă un rol important în consolidarea și dezvoltarea poziției competitive Krka ca unul dintre cei mai importanți producători europeni de medicamente generice.

Obiectivele de bază ale politicii de cercetare și dezvoltare Krka rămân dezvoltarea de tehnologii pentru producerea de ingrediente farmaceutice și noi forme de dozare farmaceutică, precum și efectuarea tuturor testelor și studiilor de cercetare necesare pentru a obține autorizațiile de comercializare pentru produsele farmaceutice ce necesită prescripție medicală, produsele farmaceutice ce nu necesită prescripție medicală și produsele pentru sănătatea animală. De asemenea, investim în creșterea resurselor noastre umane și modernizarea spațiilor și echipamentelor.

Operațiunile companiei Krka și filialele sale sunt coordonate din cadrul Grupului Krka. Aceste operatiuni includ luarea în considerare a întregului portofoliu de companii și de specificul piețelor individuale pe care acesta operează, precum și noi oportunități de vânzare.

Portofoliul de produse este în permanență actualizată cu noi medicamente, produse de către departamentele noastre de cercetare și dezvoltare. Medicamentele noi sunt produse din substantele farmaceutice active (API) prin metode avansate, folosind cele mai noi proceduri tehnologice și soluții inovatoare. Medicamentele noastre generice conțin substante active obținute prin propriile procese de biosinteză și chimice. Acest lucru se datorează investiţiilor importante în cunoştinţe, echipamente moderne, cercetare si dezvoltare dar și în capacitatea de producție.

Eficiența în obținerea  autorizațiilor de punere de piață cere utilizarea unor proceduri optime în cadrul legislației naționale și europene. Experiența anterioară este folosită la  maxim în procesul de obținere a autorizațiilor de punere pe piață. De asemenea, suntem permanent implicați în gestionarea procedurilor naționale de autorizare de punere pe piata. Dezvoltarea de produse eficiente și pregătirea avansată a documentației de autorizare de punere pe piata pentru produse noi este o parte vitală pentru asigurarea unui număr satisfăcător de autorizații noi de punere pe piață în viitor. Rezultatul abordării creative și inovatoare și, mai presus de tot, efortul susţinut al departamentului de cercetare si dezvoltare sunt observate la prezentarea documentelor de obţinere a autorizaţiilor de punere pe piaţă pentru numeroase produse noi.

Divizia de Cercetare și Dezvoltare Krka a dobândit infrastructura vitală de cercetare și dezvoltare de noi substante active (API), una din principalele responsabilități ale diviziei. Am deschis noi laboratoare de dezvoltare chimică, care au devenit centrul proceselor proprii de  sinteză și analiză, o parte esențială de-a lungul întregului lanț de cercetare, de la studiul teoretic al sintezei chimice până la introducerea de noi tehnologii de sinteză în procesele industriale.

Krka respectă proprietatea intelectuală și protejăm propria noastră proprietate intelectuală. Protejăm rezultatele muncii noastre în domenii-cheie, cu cereri de brevet. Compania comercializează produsele sale în conformitate cu propriile branduri comerciale, care îmbunătățesc valoarea adăugată a produselor Krka.