Dezvoltarea angajatului

Nu există nici o îndoială că oamenii sunt garanția unui viitor de succes pentru orice companie.

Cunoştinţele, experiența și motivarea angajaților sunt esențiale pentru creșterea Krka și de aceea planificăm cu atenție recrutarea de personal nou, introducerea lor la noul loc de muncă, precum și dezvoltarea lor personală și profesională. De asemenea, contribuim la crearea unui mediu de lucru în care cerințele și rezultatele sunt unite cu satisfacția personală și relații interpersonale excelente.

Monitorizăm dezvoltarea individuală de-a lungul fiecărei etape și încercăm să evidențiem cele mai bune calități ale fiecarui angajat. Este important pentru fiecare angajat să-și cunoască punctele  forte și oportunitățile care îl vor ajuta pe calea spre succes. Trainerii noștri experți, care sunt angajați în descoperirea potențialului și dezvoltarea angajaților, au un rol important în acest sens.

În compania Krka promovăm mereu cunoștințele noastre. Angajații noștri participă la seminarii ce susţin educaţia si formarea continuă. În cea mai mare parte, educația este oferită de departamentul intern de training și formare în timp ce angajații participă, de asemenea, la alte forme de învățământ din țară și în străinătate. Această atitudine menține și îmbunătățește nivelul de profesionalism în toate domeniile fapt ce  ne ajută să ținem pasul cu dezvoltarea pieței farmaceutice la nivel mondial.

Vrem să fim inovatori, creativi și mereu preocupați de noutăți și de aceea încurajăm angajații să sugereze propuneri utile și îmbunătățiri. Multe propuneri au făcut munca mai ușoară, mai rapidă și mai eficientă.